057 33 35 34 info@heny.be

Winkel

Even kennismaken…

Fietsen HENY is sinds 1985 gevestigd op de industriezone in Poperinge. Sindsdien is er al veel veranderd! Vroeger was de fiets er om naar het werk te gaancartoonnaarhetwerk n. en waren er de klassieke koersfietsen. Eerst hebben we de ontwikkeling van de MTB meegemaakt, nadien zijn er hybride fietsen ontstaan, later kwamen er sportfietsen, carbon racefietsen, nu zijn de electrische fietsen in trek. Om van de evolutie van de accessoires en de kledij nog maar te zwijgen!

In die jaren zijn we ons nog meer gaan specialiseren in alles wat met het fietsen te maken heeft. We verkopen nu een ruim gamma aan fietsen, maar ook modieuze kledij en accessoires. Onze volgende pagina’s laten je hiervan meer zien.

Door deze snelle evolutie van de fietsen en hun techniek is de goede service nog belangrijker geworden. Daarom zijn we sinds enige jaren SHIMANO SERVICE CENTER geworden, voor U een garantie voor een vlugge service en het verkrijgen van de nodige wisselstukken. Met twee ervaren techniekers herstellen we uw lekke bandcartoonlekkeband n of stellen we uw favoriete racefiets samen. En nog altijd moeten we ons bijscholen: elektrische versnellingen en fietsen, hydraulische remmen, GPS, … Indien noodzakelijk halen we een herstelling op, indien mogelijk geven we een vervangfiets mee. Service is voor ons belangrijk!

Ook in het winkelconcept moeten we voortdurend investeren: accessoireswanden, de nieuwe kledijafdeling, een ruime toonzaal en parking, ons ZEG-lidmaatschap, ...

Door het jaar zijn er doorlopend promoties: in januarie zijn er de solden, in maart houden we onze jaarlijkse opendeur, in het voorjaar is er de communieaktie voor de jeugd, in juli ruimen we de eindereeks race en MTB op. Originele kadobons zijn mogelijk.

Genoeg verteld! Misschien zien we U binnenkort? Tot dan!

Jan, Nancy, Gery , Sarah en Olivier

Onze fietsmerken

Bianchi Bikes

Cube bikes

logo bizobike vouwfietsen

merk hercules

logo template

Groot Brittaniëlaan 4 - 8970 Poperinge

info@heny.be
057 33 35 34

Gesloten op zon- en maandag